Nou canal de Telegram d’InfoBarcelona

Què podeu fer aquest cap de setmana a Barcelona? Què són els pressupostos participatius? Com podeu conèixer l’activitat municipal? Neix l’InfoBarcelona, el canal de Telegram per estar al dia de l’actualitat municipal i de les propostes d’oci setmanal a la ciutat.

13/02/2020 16:42 h

Ajuntament de Barcelona

Al canal d’InfoBarcelona de Telegram podreu accedir a informació sobre temes d’actualitat municipal d’interès per a la ciutadania i conèixer l’agenda cultural i d’oci que ofereix la ciutat cada cap de setmana.

Com podeu unir-vos a l’InfoBarcelona?

Per formar part de la comunitat només heu de disposar de l’aplicació de Telegram, activar el vostre compte i unir-vos al canal mitjançant aquest enllaç: https://t.me/BcnAjuntament.

Quan us hi hàgiu unit, rebreu les actualitzacions setmanals i podreu compartir el contingut que més us agradi amb els vostres contactes.

El canal de Telegram d’InfoBarcelona s’afegeix a la resta de serveis de comunicació digital de l’Ajuntament, com el portal de notícies Infobarcelona o els comptes municipals oficials de Twitter, Facebook i Instagram.

Etiquetes associades a la notícia