Nou canviador inclusiu a la platja de Sant Miquel

La platja de Sant Miquel s’ha dotat amb un nou canviador inclusiu per a les persones banyistes amb discapacitat i executa així la darrera de les millores impulsades enguany per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i BCASA, en compliment dels acords pactats amb el sector.

21/07/2022 12:23 h

Ajuntament de Barcelona

La instal·lació del canviador ha estat possible després que una empresa externa s’hagi encarregat de fabricar-lo ad hoc. D’aquesta manera, s’ofereix un servei al bany accessible amb nombroses millores i elements innovadors.

Enguany el servei s’equipara amb la resta de serveis de la temporada de banys, com el salvament i socorrisme i la informació ambiental pel que fa a l’horari i als dies d’atenció. També s’han fet millores respecte de la temporada anterior, amb la millora de les infraestructures de la zona de bany com ara una nova cadira hidràulica a la zona de banys del Fòrum, una nova pèrgola a cada punt de bany per dotar-se amb zones d’ombra, un nou servei de WC a Nova Icària i el nou canviador inclusiu a la platja de Sant Miquel.

Aquest any el bany accessible també presenta una millora dels senyals indicadors a totes les platges, amb informació sobre els punts de bany inclusius i l’explicació de la seva prioritat absoluta. També s’ha ampliat l’aparcament per facilitar-hi l’accés dels usuaris.

La ciutat va registrar a la campanya del 2021 4.000 usuaris i més de 25.000 usos d’aquest servei.

Etiquetes associades a la notícia