Nou servei d’assessorament especialitzat per organitzacions d’ESS del sector tèxtil

Formeu part d’una organització o un projecte del sector del tèxtil sostenible? Necessiteu suport per la reactivació de la vostra iniciativa? Heu d’enfortir el vostre projecte empresarial, repensar l’estratègia o definir el vostre pla financer?

21/09/2020 16:14 h

Ajuntament de Barcelona

Des del proper octubre fins al desembre de 2020, Barcelona Activa posa a disposició d’organitzacions de l’ESS del sector tèxtil un nou servei d’assessorament especialitzat i personalitzat per a impulsar-les i enfortir-les. L’acompanyament s’adreça tant a projectes com a organitzacions que ja desenvolupen la seva activitat i que han de fer front als reptes i dubtes que han nascut arran del covid-19.

El nou servei d’assessorament per iniciatives tèxtils de la mà de la cooperativa Fasolà traçarà conjuntament amb una persona tècnica referent un pla de treball del que s’anirà fent seguiment durant 6-9 hores per iniciativa. Es treballarà la sostenibilitat global de la iniciativa, incloent tant la viabilitat econòmica (anàlisis de les línies d’activitat, revisió de producte o servei, anàlisi de mercat, finançament, fiscalitat, etc.) com l’organitzativa (model de governança, forma jurídica, àmbit relacional dins l’organització), així com l’estratègia de l’organització. Si esteu interessades en fer ús d’aquests servei escriviu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat, tot enviant la fitxa de sol·licitud abans del 10 d’octubre. Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres trucant al 93 320 34 04 o escriure al correu anterior.

En el marc de l’estratègia d’enfortiment de les organitzacions del tèxtil sostenible de la ciutat de Barcelona des de Barcelona Activa estem treballant també, per la programació d’una sèrie de formacions especialitzades per iniciatives del tèxtil que inclourà sessions de reajust estratègic del negoci per aconseguir la sostenibilitat, formació tècnica específica en generació de productes tèxtils etc. En breu estaran disponibles les inscripcions al web.

Recordeu que comptem amb un servei general per projectes i organitzacions de l’ESS per ajudar-vos a impulsar els vostres projectes emprenedors i les vostres organitzacions. Per més informació i per demanar cita consulteu el nostre web!

Aquest assessorament específic s’emmarca dins del Servei d’assessorament per projectes i organitzacions de l’ESS d e Barcelona Activa, que, recordeu, està disponible per a atendre les vostres consultes.

Etiquetes associades a la notícia