Nous jocs infantils accessibles als jardins de Montserrat Roig

Els projectes guanyadors dels pressupostos participatius continuen fent-se realitat. El Districte de l’Eixample comença la renovació dels jocs infantils dels jardins de Montserrat Roig, situats a l’interior d’illa entre el carrer de Provença i el carrer del Rosselló, per fer-los accessibles per a tothom.

14/10/2023 10:28 h

Ajuntament de Barcelona

La millora de l’àrea de jocs infantils consistirà en l’eliminació de les barreres arquitectòniques per disposar d’un espai amb elements singulars accessibles i inclusius per a tots els infants. A més, es renovarà el paviment de cautxú. Les obres de renovació començaran dimarts, 17 d’octubre, i es preveu que durin tres mesos i mig.

Els pressupostos participatius fan realitat els projectes de la ciutadania 

La renovació de l’espai de jocs infantils dels jardins de Montserrat Roig dona resposta a un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius a l’Eixample. La proposta ciutadana es va presentar amb el nom “Fem els parcs més accessibles per a tots els infants”, i les promotores i promotors reivindicaven una renovació dels parcs de Barcelona per garantir espais inclusius en què tots els nens i nenes, sense excepció, puguin jugar i aprendre conjuntament.

Etiquetes associades a la notícia