Nova audiència pública a l'Eixample dijous 16 de setembre

Celebrem una nova sessió de l'Audiència pública del Districte el dijous 16 de setembre a les 19 h en format semipresencial, amb l'equip de govern i un grup reduït de persones que ho sol·licitin a la sala de plens i a través de videoconferència per poder intervenir-hi en directe. Aquelles persones que només vulguin seguir la sessió ho poden fer a través de l'emissió per Youtube o en la web del Districte.

12/09/2021 09:53 h

Ajuntament de Barcelona

Els òrgans de participació continuen celebrant-se amb algunes restriccions a causa de les mesures sanitàries. En aquest cas, l’audiència pública combinarà el format telemàtic i el semi presencial, ja que un grup reduït de persones podrà assistir a la Seu del Districte i la resta podrà seguir-la i participar-hi telemàticament.

Com es pot participar?

En el Decidim.barcelona trobareu tots els passos per intervenir. Les preguntes es poden formular fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per fer-ho cal omplir el formulari de participació anticipada.

Les persones que vulguin intervenir o presencialment o per videoconferència, primer hauran de formular les seves peticions aquí. Aquestes podran expressar personalment i en directe la seva intervenció amb opció a rèplica.

El Regidor del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà totes les preguntes o peticions formulades. Les intervencions en directe seran respostes durant el transcurs de la sessió, la resta es respondran durant la sessió en cas de que hi hagi temps o per escrit en els següents 30 dies.