Nova oficina conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos per atendre tot tipus de denúncies

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) conjunta dels dos cossos policials es troba al carrer d’Aragó, 332, i té l’objectiu que agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra atenguin en un mateix equipament qualsevol tipus de denúncia o consulta de la ciutadania. El nou emplaçament substitueix l’antiga OAC que estava situada a la plaça de Catalunya i que va tancar el 2019.

19/04/2021 16:01 h

Ajuntament de Barcelona

El nou equipament policial conjunt de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra permet agilitzar els procediments i millorar la coordinació entre els dos cossos policials. A l’Oficina d’Atenció Ciutadana, dos efectius de cada cos atendran la ciutadania en una única cua per a la gestió de fets comuns, com furts, danys materials o robatoris amb violència. Els agents disposaran també d’un servei de traducció per atendre les denúncies i consultes de turistes o residents estrangers. L’OAC serà també un equipament complementari a la comissaria del districte de l’Eixample.

Aquesta oficina d’atenció conjunta dels dos cossos policials se suma a l’OAC del barri de la Barceloneta, que obre tot l’any, amb una atenció especial durant els mesos d’estiu.

Horari d’atenció de l’OAC conjunta de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra del carrer d’Aragó, 332:

  • Oberta els 365 dies de l’any
  • De dilluns a divendres: de 7.30 a 20.30 hores
  • Dissabtes, diumenges i festius: de 9.00 a 21.00 hores

Etiquetes associades a la notícia