Noves propostes formatives per la innovació socioeconòmica i l’ESS

S’han posat en marxa nous serveis i activitats de suport per fer front a la situació generada per la covid-19. S’han afegit noves activitats formatives gratuïtes destinades a la superació de reptes durant la crisi i després d’aquesta, tot per ajudar a millorar les competències personals i enfortir les organitzacions associades amb l’ESS.

19/10/2020 16:54 h

Ajuntament de Barcelona

El servei de formació de Barcelona Activa ofereix una gran varietat d’activitats i eines per gestionar el teletreball, per a la comunicació responsable dins aquest context de crisi, per la reformulació dels plans d’empresa i la creació de nous, aproximacions a temes de fiscalitat i règims laborals així com altres opcions molt útils per a aquells projectes que necessiten adaptar-se a la nova situació.

La sèrie de tallers i càpsules formatives són d’entre 3 i 16 hores, amb metodologia online i/o presencial per a enfortir la comunicació, la gestió, la cultura organitzativa i apropar l’Economia Social i Solidària tant a projectes com a organitzacions. A més, també hi ha un llistat d’activitats i formacions online permanents, accessibles en qualsevol moment, per treballar quan i on es vulgui.

Per accedir a tota l’oferta formativa entreu al web, busqueu l’activitat que més s’adeqüi a les vostres necessitats i inscriviu-vos. Us esperem!

Etiquetes associades a la notícia