Obren dos quioscos més gestionats per persones amb discapacitat

En els propers mesos obriran dos nous quioscos de premsa en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop, integrada per onze persones amb diversitat funcional. Els establiments estaran situats a la cantonada del carrer d’Aribau amb Còrsega i a la rambla de Guipúscoa amb el carrer d’Espronceda. Amb aquests, la cooperativa ja gestionarà un total de cinc quioscos a la ciutat. L’objectiu és obrir-ne fins a deu durant l’any 2021.

12/10/2020 10:18 h

Ajuntament de Barcelona

Aquestes dues reobertures responen a la bona acollida que ha tingut la iniciativa des de l’inici de l’activitat, el mes de gener, amb tres establiments en actiu, a la plaça de Ramon Albó, a l’avinguda del Paral·lel i al passeig de Colom, que han aconseguit consolidar el projecte tot i la situació sanitària.

Durant aquests mesos, Diverscoop també ha enfortit l’estructura interna i s’ha dotat d’un suport directiu i empresarial ofert per sèniors voluntaris de l’Ajuntament i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

A aquesta prospecció de futur se suma l’obtenció d’una subvenció de 60.000 euros del programa de subvencions per al foment del cooperativisme del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes associades a la notícia