Obres en 36 centres educatius durant les vacances escolars de Nadal

Aprofitant l'aturada lectiva de Nadal s'han posat en marxa obres de reforma, adequació i millora a 36 escoles i de grans actuacions en 5 equipaments educatius més, i han continuat els treballs de construcció de l'Institut Angeleta Ferrer i l'Escola Auditori. El cost total de les intervencions és de 9,7 milions d'euros.

28/12/2021 11:21 h

Ajuntament de Barcelona

Les obres de reforma són les següents:

  • Pintura: Escola Baloo, Escola Calderón de la Barca, Escola La Palmera, Escola La Pau, Escola Parc del Guinardó, Escola Pau Casals, Escola Poblenou i Escola Turó Blau.
  • Façanes: Escola Elisenda de Montcada i Escola Pràctiques.
  • Reformes en cuines, menjadors i espais alimentaris: Institut Moisès Broggi, Escola Marinada, Escola Bogatell, Escola Bosc de Montjuïc.
  • Lavabos, vestidors i gimnasos: Escola Gayarre, Escola Ítaca, Escola La Farigola de Vallcarca, Escola Pere Vila, Escola Pere IV, Escola Ramon Casas, Escola Santiago Rusiñol i Escola SEAT.
  • Calderes i millores tèrmiques: Institut Caterina Albert, Escola La Palmera, Institut Milà i Fontanals i Institut Vall d’Hebron.
  • Cobertes i fotovoltaiques: Escola Ferran Sunyer, Escola Ferrer i Guàrdia, Escola Joan Miró, Escola La Farigola del Clot, Escola Timbaler del Bruc i Escola Reina Violant.
  • Millores funcionals: Institut Tecnològic de Barcelona, Escola Gaia, Escola Can Clos, i l’EMAV.

D’altra banda, els treballs de grans actuacions s’han iniciat a l’Escola Poble-sec, Institut Escola Arts, Institut dels Aliments de Barcelona, Institut Escola Antaviana i Institut Escola Trinitat Nova. També han seguit el seu curs les obres en els centres de nova construcció: el nou Institut Angeleta Ferrer, que preveu enllestir les obres a finals del primer trimestre del 2022, i l’Escola Auditori, on s’està preparant el solar per a la nova seu del centre.

L’objectiu d’aquestes intervencions és fer possible que les instal·lacions dels equipaments educatius contribueixin a la igualtat d’oportunitats de tots els infants i joves de la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia