Optima Facility contracta a 150 usuaris/àries del Programa Làbora pels serveis de neteja del MWC

06/03/2017 14:05 h

Toni Duarte Blanco

L’empresa Optima Facility ha contractat a 150 persones en risc d’exclusió, provinents del Programa Làbora per a cobrir els serveis de neteja i higienització de totes les instal·lacions de la Fira de Barcelona al Mobile World Congrés de Barcelona 2017, celebrat del 28 de febrer al 2 de març de 2017.

Els 150 perfils contractats per l’esdeveniment referent del sector de la telefonia mòbil a nivell mundial, han estat seleccionats d’entre 180 candidatures que es van presentar per als llocs de treball ofertats,  i formen part d’un equip de neteja de més de 1000 professionals. El personal contractat ha dut a terme tasques de neteja al saló, estands, sales de premsa, serveis, gardens i rambles que conformen el recinte firal durant els quatre dies que ha durat el Mobile World Congress (MWC).

Andrea Roelas, gestora de personal d’Òptima i coordinadora de la selecció de personal de neteja del MWC, destaca l’excel·lent col·laboració i tracte que han tingut amb l’equip de prospecció del Programa Làbora i, en relació al personal contractat, assegura que “ha estat molt treballador, amb una predisposició exemplar, no només en les tasques de neteja sinó amb una actitud molt positiva i servicial, fet pel qual l’organització del Mobile ha quedat plenament satisfeta pels serveis facilitats”.

“Necessitem personal, i tot que es tracti de pocs dies, si en la mesura del possible,  podem contractar a persones que es troben en risc d’exclusió, sabem que aquests quatre dies per ells/elles poden ser una gran solució pel moment en el què es troben actualment. A més, moltes d’elles poden tenir una continuïtat amb Optima a través de possibles futures contractacions en d’altres esdeveniments”, senyala Roelas.

“M’ha anat molt bé trobar aquesta feina donada la meva situació, tot i no tenir experiència prèvia en el sector de la neteja, ho necessitava ja que portava temps a l’atur”, ens comentava el Javier Irlandés, usuari del Programa Làbora. El Javier, de 33 anys, és un dels molts participants que, gràcies aquesta injecció de feina, podran tornar a connectar amb el mercat laboral i millorar la seva situació.

Optima Facility va iniciar la seva col·laboració amb el Programa Làbora al 2016, realitzant la contractació de 60 participants del projecte, i demostrant ser una empresa amb una forta política de RSC (Responsabilitat Social Corporativa), i sensibilitzada amb els col·lectius més vulnerables.

Més informació