“Persones grans LGTBI+: 50 anys de lluita per la visibilitat i la no-discriminació”

30/09/2019 14:46 h

Toni Duarte Blanco

Aquest any se celebra el 50è aniversari de la rebel·lió de Stonewall, que va ser l’inici del moviment de lluita pels drets de les persones LGTBI+ arreu del món. En reconeixement de totes les persones que van alçar-se per la no-discriminació de les persones gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queer, l’11 d’octubre tindrà lloc al Centre LGTBI de Barcelona l’acte “Persones grans LGTBI+: 50 anys de lluita per la visibilitat i la no-discriminació”.

L’acte, que començarà a les 17.00 hores, inclourà la projecció d’un fragment del documental La rebelión de Stonewall i una taula rodona posterior amb l’historiador Leopold Estapé; la professora feminista i activista Mercè Otero, guardonada recentment amb la Creu de Sant Jordi, i Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori contra l‘Homofòbia. El periodista Marc Sala moderarà la taula i conduirà la trobada, que es clourà amb les actuacions de Víctor Guerrer i Txus García.

Amb motiu del 50è aniversari de Stonewall, el 2019 també ha estat declarat Any de les Persones Grans sense Armaris per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexual i Bisexuals (FELGTB).

L’acte coincideix amb el Dia Internacional per Sortir de l’Armari, i tindrà lloc pocs dies després del Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebra l’1 d’octubre.

Podeu inscriure-us-hi a través d’aquest formulari en línia.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia