Oberta la vuitena edició del Premi en Conciliació i Temps

Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona ha convocat el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, que ja celebra la vuitena edició.

26/09/2019 06:00 h

Ajuntament de Barcelona

Com cada any, es convoca el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, que ja celebra la vuitena edició.

El guardó se situa en el marc del Pacte del temps, una estratègia que cerca el compromís municipal i de les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat per tal d’actuar conjuntament i aconseguir una organització social del temps que doni una resposta efectiva a les necessitats i els interessos de les persones i les empreses, una proposta que convida a tothom a formar part d’un compromís de ciutat per a una organització del temps més saludable, igualitària i eficient.

La vuitena edició del premi vol reconèixer les organitzacions que han col·laborat a generar i desenvolupar pràctiques, projectes i processos que contribueixen a la sostenibilitat de la vida a la ciutat i que fan de Barcelona un referent en matèria de bones pràctiques en usos del temps. Per tant, s’adreça a les empreses que han adoptat polítiques en matèria de gestió del personal basades en noves mesures de conciliació i corresponsabilitat i en noves maneres d’organitzar el temps.

El jurat premia les empreses segons la seva categoria: micro, petita, mitjana i gran. A més, reconeix amb una menció especial una de les empreses de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps). El període d’admissió de propostes va de l’1 al 31 d’octubre de 2019.

Podeu consultar els vídeos de presentació de les iniciatives premiades el 2018 clicant aquí.

Etiquetes associades a la notícia