Presentem l'Arxiu electrònic a l'Smart City Expo World Congress

Del 15 al 17 de novembre, el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acollirà una nova edició de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), el principal esdeveniment internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents. Una trobada que aplegarà representants de tot l’ecosistema d’innovació urbana amb l’objectiu de traçar un pla que permeti aconseguir un planeta urbanitzat més sostenible i habitable. El lema d’aquesta edició és Cities Inspired by People (Ciutats inspirades per persones) i reunirà més de 800 expositors, 700 ciutats i regions i 400 ponents que teixiran complicitats per impulsar junts la transformació de les metròpolis de tot el món i compartir coneixements i experiències. Així, l’esdeveniment aplegarà els principals experts i empreses internacionals per abordar els reptes de la transformació urbana a partir de vuit eixos temàtics: Tecnologies Habilitants, Energia i Medi Ambient, Tomorrow.Mobility World Congress, Governança, Vida i Inclusió, Economia, Infraestructures i Edificis, i Seguretat i Protecció.

Per part de l’Arxiu Municipal de Barcelona, el responsable d’arxiu i gestió documental, Gorka Cofiño, durà a terme una presentació, dimecres 16 de novembre a les 15.30 h, sobre l’Arxiu electrònic de l’Ajuntament de Barcelona. L’Arxiu electrònic és l’instrument que facilita l’automatització dels procediments administratius, unifica criteris i normalitza la gestió dels documents i expedients electrònics. Permet l’ús i reaprofitament de documents i expedients de caràcter massiu i transversal a tota l’organització, tot millorant la gestió administrativa interna de l’Ajuntament de Barcelona i facilitant a la ciutadania les tramitacions i l’accés a informació d’interès.

L’Arxiu electrònic es basa en el Model de Gestió de Documents i Expedients Electrònics (MGDE), el qual segueix els principis i aplica els instruments de la política de gestió documental de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest model estableix la implementació d’un procés d’anàlisi documental del procediment previ a la incorporació dels documents i expedients a l’Arxiu electrònic. Per saber-ne més, podeu consultar l’espai sobre Administració electrònica del nostre web.

Etiquetes associades a la notícia