Promocionar l’ESS, també als pobles rurals

El 29 de gener l’Ajuntament de Barcelona i la XMESS participen a la Jornada per la revitalització de l'economia als pobles rurals. La jornada començarà a les 10.00 hores i tindrà una durada de 3 hores.

19/01/2021 10:53 h

Laia Ruiz

El proper 29 de gener tindrà lloc la “Jornada per la revitalització de l’economia als pobles rurals”, un esdeveniment 100% virtual i participatiu organitzat pel Cercle Garrotxa Ripollès de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i la cooperativa Resilience Earth, dos projectes que es dediquen al foment i l’impuls de l’ESS a les zones rurals.

L’ESS pot generar noves oportunitats i iniciatives per a la revitalització de l’economia dels municipis rurals. L’actual situació de pandèmia, a més, ha accentuat i fet evident que vivim en un context de molta incertesa, complexitat i ambigüitat. Aquests moments són clau per als territoris rurals, i alhora, una oportunitat per la revitalització de les seves economies.

Dins la jornada, el President de la XMESS i Comissionat d’Economia Social Desenvolupament local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro, compartirà bones pràctiques de promoció del cooperativisme i l’emprenedoria col·lectiva promoguts des de l’Ajuntament de Barcelona i la XMESS.

La jornada començarà a les 10.00 hores i tindrà una durada de tres hores. Podeu consultar el programa complet al web del Cercle Garrotxa Ripollès i us podeu inscriure a l’enllaç.