Propostes de l’oposició al Plenari ordinari de 21 de desembre de 2018

El Plenari del Consell Municipal ha donat llum verda a quatre propostes presentades pels grups municipals. Entre les proposicions aprovades n’hi ha una, del grup de Barcelona en Comú, que demana a l’Estat la il·legalització de la Fundación Francisco Franco, una entitat que vol obrir una delegació a Barcelona.

21/12/2018 17:53 h

Ajuntament de Barcelona

El grup municipal de Ciutadans ha presentat al Plenari una proposta per demanar el desplegament efectiu de la Guàrdia Urbana als principals punts d’afluència de persones durant les festes de Nadal i la coordinació amb altres cossos i forces de seguretat, com els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional. La proposta ha sigut aprovada amb el suport dels quatre grups assistents al Plenari: Barcelona en Comú, Ciutadans, el PSC i el PP.

El PSC ha presentat una proposta per demanar la presentació d’un projecte de pressupost que no contingui desviacions. Aquesta proposta ha sigut aprovada amb el vot favorable de Ciutadans, el PSC i el PP i el vot contrari de Barcelona en Comú.

El grup municipal de Barcelona en Comú ha presentat una proposta amb contingut de declaració institucional per demanar a l’Estat la il·legalització de la Fundación Francisco Franco i per rebutjar l’obertura d’una delegació d’aquesta entitat a Barcelona. La proposta ha rebut llum verda, amb el vot favorable de Barcelona en Comú i el PSC i l’abstenció de Ciutadans i el PP.

Per acabar, el PP ha portat al Plenari una proposició amb contingut de declaració institucional per demanar al president de la Generalitat que descarti la via eslovena per a Catalunya i rectifiqui les seves declaracions. Aquesta proposta també ha sigut aprovada amb el sí de Ciutadans, el PSC i el PP i l’abstenció de Barcelona en Comú.

El Grup Municipal Demòcrata, ERC i la CUP – Capgirem Barcelona no han presentat propostes al Plenari ordinari del 21 de desembre perquè s’han absentat de la sala de plens.

Etiquetes associades a la notícia