Prova pilot de recollida selectiva de residus al Bon Pastor

Un nou sistema de recollida selectiva mòbil de residus es posarà a prova durant els pròxims sis mesos al Bon Pastor, al districte de Sant Andreu. L’objectiu és impulsar la separació de les escombraries per passar del 36% actual a un 60%.

16/04/2019 15:55 h

Ajuntament de Barcelona

Les tres plataformes amb contenidors portàtils s’instal·laran de 18.00 a 23.00 hores, cada dia, a tres punts del barri: una a la plaça de Félix Rodríguez de la Fuente i les altres dues a la plaça de Robert Gerhard.

Calendari de recollida

  • Orgànica i sanitaris: de dilluns a dissabte.
  • Vidre, paper, cartró i envasos: dimarts, dimecres, divendres i dissabte.
  • Rebuig: dilluns i dijous.

Un projecte amb el veïnat

Des del mes de març s’han fet reunions prèvies amb les entitats del barri i un equip d’informadors està visitant totes les llars i comerços de la zona per donar informació i deixar el material: un cubell airejat, bosses compostables, una guia informativa i un imant amb el calendari dels dies i hores de recollida.

A més, fins al 15 de juny s’ha habilitat un punt d’informació a la Biblioteca Bon Pastor.

Tota la informació al web de Residu Zero.

Més comoditat, més qualitat

La recollida selectiva mòbil de residus facilita al veïnat la separació de les escombraries perquè les plataformes s’instal·len més a prop dels habitatges.

A més, s’aconsegueixen millors resultats i l’impacte del servei es redueix, ja que la retirada dels contenidors fa que durant gran part del dia quedi més espai públic lliure.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades