Què pot fer l'arquitectura per tu?

13/10/2016 10:46 h

Districte Eixample

Ocupació de voreres per terrasses i motos, falta d’espais verds i equipaments, la Superilla de l’Esquerra de l’Eixample, un turisme més ordenat… Quins temes urbanístics t’interessen o et preocupen?

El Centre Cívic Golferichs obre una sessió dilluns 17 d’octubre  a les 19 h on exposar les teves propostes per tal de millorar la vida al barri i la convivència a l’espai públic. Una xerrada participativa per intercanviar idees amb els arquitectes del teu barri en el marc del Congrés d’Arquitectura 2016, que se celebra a diferents punts del territori català durant sis mesos.

Amb l’objectiu d’incloure la ciutadania com a part fonamental de les reflexions i el debat, des dels Grups de Treball Territorial d’arquitectes dels diferents districtes de Barcelona, s’estan promovent i programant diferents activitats i esdeveniments en centres cívics i espais públics, amb la finalitat d’intercanviar idees i establir un bon canal de trobada entre els arquitectes i els ciutadans.

A efectes pràctics, es vol establir espais de debat i recollir quins són els pensaments i inquietuds al voltant de l’arquitectura, entesa des de les múltiples perspectives que avarca, com l’habitatge, l’espai púbic, les relacions veïnals, els equipaments…, i com la figura de l’arquitecte/a pot ajudar a contribuir en la millora de la qualitat de vida de la col·lectivitat.

L’entrada és gratuïta. Per participar-hi, només cal fer reserva prèvia al centre cívic, per telèfon al 93 323 77 90 o a golferichs@golferichs.org.

Organitza: Col·legi d’arquitectes de Catalunya.