Recomanacions de mobilitat per als concerts a l’Anella Olímpica

Per cobrir l’increment de demanda es reforça la línia 150 de bus i s’habilita un servei llançadora. Anticipar l’arribada, prioritzar l’ús del transport públic i fer ús dels itineraris senyalitzats per a vianants afavoreix desplaçaments més fluids i sostenibles.

26/04/2023 12:47 h

Ajuntament de Barcelona

Enguany es preveuen prop de 150 esdeveniments a tota l’Anella Olímpica i 9 concerts a l’Estadi Olímpic, amb la participació d’1.400.000 persones, unes xifres de rècord.

Per facilitar-hi l’accés i reduir la congestió i l’emissió de contaminants, l’Anella Olímpica engega una campanya informativa.

Les recomanacions principals són anticipar l’arribada, prioritzar l’ús del transport públic i fer ús dels itineraris senyalitzats per a vianants.

Paral·lelament, s’adapten alguns serveis per cobrir l’increment de la demanda. En concret, es reforça la línia 150 d’autobús, que connecta la plaça d’Espanya amb el Castell de Montjuïc, s‘habilita un servei de bus llançadora a la sortida dels esdeveniments i s‘amplia l’horari de les escales mecàniques fins a les dues de la matinada.

Un dispositiu especial coordinat per la Guàrdia Urbana i els agents cívics informarà de les limitacions d’estacionament a la via pública.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia