Recuperats 23 del 30 locals del Port Olímpic

Se n’han recuperat 5 per via judicial i 8 han lliurat les claus voluntàriament durant els darrers dies. En total, 23 del 30 locals de l’àmbit ja estan sota control municipal.

23/12/2020 14:18 h

Ajuntament de Barcelona

Fa dues setmanes va començar la recuperació dels locals del moll de Mestral i en breu s’espera que tots els espais quedin a disposició municipal per impulsar-hi la instal·lació d’empreses vinculades al mar i l’esport nàutic.

L’impuls de l’economia blava substituirà l’oci nocturn que ha predominat en l’àmbit fins ara i que comportava molèsties per al veïnat i la desconnexió d’aquest espai de la vida ciutadana.

Nou punt de trobada familiar i social

La recuperació dels locals és un pas més en la transformació de l’àmbit, que inclou també una remodelació urbanística per crear-hi zones de passeig i d’estada, la rehabilitació i ampliació del Centre Municipal de Vela o la millora de les connexions amb la resta de la ciutat, entre d’altres mesures projectades.

Algunes actuacions per obrir el Port Olímpic a l’ús ciutadà ja han començat.

Nou espai per Nadal

El Port Olímpic s’estrenarà la primera setmana de l’any vinent en el marc de les activitats de Nadal, sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti. De l’1 al 5 de gener s’organitzaran activitats familiars vinculades a la cultura del mar, la nàutica i la sostenibilitat.