Recuperats 23 del 30 locals del Port Olímpic

La recuperació de locals del Port Olímpic per impulsar-hi activitats científiques i esportives vinculades al mar continua. Avui se n’han recuperat 5 per via judicial i 8 han lliurat les claus voluntàriament durant els darrers dies. En total, 23 del 30 locals de l’àmbit ja estan sota control municipal.

23/12/2020 13:31 h

Ajuntament de Barcelona

Fa dues setmanes va començar la recuperació dels locals del moll de Mestral i en breu s’espera que tots els espais quedin a disposició municipal per impulsar-hi la instal·lació d’empreses vinculades al mar i l’esport nàutic.

L’impuls de l’economia blava substituirà l’oci nocturn que ha predominat en l’àmbit fins ara i que comportava molèsties per al veïnat i la desconnexió d’aquest espai de la vida ciutadana.

Nou punt de trobada familiar i social

La recuperació dels locals és un pas més en la transformació de l’àmbit, que inclou també una remodelació urbanística per crear-hi zones de passeig i d’estada, la rehabilitació i ampliació del Centre Municipal de Vela o la millora de les connexions amb la resta de la ciutat, entre d’altres mesures projectades.

Algunes actuacions per obrir el Port Olímpic a l’ús ciutadà ja han començat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades