Recursos per trobar feina a Barcelona

Barcelona Activa ofereix diversos programes i serveis adreçats a diferents col·lectius per facilitar l’accés al mercat laboral. Els recursos que es poden trobar van des de l’orientació i l’assessorament laboral fins a programes de formació i ocupació o que faciliten el contacte amb empreses que necessiten personal.

28/01/2021 11:40 h

Ajuntament de Barcelona

Serveis d’assessorament laboral

Servei d’Informació per a l’Ocupació. Atenció individual i personalitzada de forma presencial, amb cita prèvia o telefònica, de les 8.00 a les 20.00 hores. Per sol·licitar el servei:

 

Itineraris i activitats en línia per facilitar la recerca de feina. Consulteu-ne les sessions i el calendari en aquest enllaç. Consulteu els itineraris recomanats per buscar feina en el web de Barcelona Activa.

 

Ubicat. Programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió. Es dirigeix a persones en situació de desocupació, persones inactives i persones treballadores, preferentment les que es troben en situació de precarietat laboral. Per sol·licitar-ne més informació:

  • Telèfon: 608 573 263
  • Correu electrònic: porta22@barcelonactiva.cat

 

Orientació i canvi professional. Activitats per definir nous objectius professionals i ajudar a gestionar millor un canvi de sector i/o d’ocupació.

Més informació de les activitats i el calendari  en el web de Barcelona Activa.

 

Treball als barris. Els punts d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina són recursos d’atenció personalitzada situats als diferents barris que formen part del Pla de barris.

Consulteu la ubicació dels diferents punts d’assessorament a: https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/programes-a-mida/010/index.jsp.

 

Programes d’ocupació

Programa 30 plus. Una iniciativa que posa en contacte persones majors de 30 anys en situació d’atur amb empreses que necessiten personal i possibilita l’accés al mercat laboral amb un contracte de treball de sis mesos com a mínim. Per demanar més informació sobre aquest programa:

  • Correu electrònic: 30plus@barcelonactiva.cat

 

Plans d’ocupació. Els programes de Formació i Treball ofereixen contractació laboral i formació a persones en situació d’atur, per tal de facilitar-ne la reentrada al mercat laboral o proporcionar-los una primera experiència laboral. Per demanar més informació sobre el programa:

  • Telèfon: 667 166 751
  • Correu electrònic: plansocupacio@barcelonactiva.cat

 

Programa TransOcupació. És un programa d’inserció sociolaboral adreçat a persones trans. L’objectiu d’aquest programa és contribuir a la reducció de les dificultats afegides amb què es troba aquest col·lectiu a l’hora de buscar una oportunitat laboral. Per demanar més informació sobre aquest programa:

  • Correu electrònic: transocupacio@barcelonactiva.cat

 

Espais de recerca de feina. Espais de lliure accés per trobar ofertes de feina, adaptar el currículum i preparar processos de selecció amb el suport individualitzat de professionals de l’orientació i la recerca de feina. Més informació en el web de Barcelona Activa.

 

Ofertes de feina gestionades des de Barcelona Activa. Cal inscriure’s prèviament a la Plataforma Empresa Ocupació. Més informació en el web de Barcelona Activa.

 

Recursos per trobar feina per a joves d’entre 16 i 29 anys

El programa de Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) assessora tota mena de joves, amb una atenció especial a les persones amb manca de qualificació.

  • Contacte via Whatsapp: 607 078 756

Inscripcions a: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=HyrSEU2oSUixpCjOwTgn2ulsvX4cTvtMqc0Hi0zeupBUOEtKRE1DNTkxWTBaWE5LSEtUVUQwRlU5Ui4u.

 

Les cases d’oficis de Barcelona Activa són projectes que tenen com a objectiu principal millorar la preparació professional i la inserció laboral dels joves d’entre 16 i 29 anys. Aquest any 2021 combina tres mesos de formació amb beca i sis de pràctiques amb contracte laboral. Per a més informació sobre aquest programa:

  • Correu electrònic: treballalsbarris@barcelonactiva.cat

 

 Coaching laboral. Barcelona Treball ofereix un procés d’assessorament grupal en línia per acompanyar joves que busquen feina.

 

Oportunitats professionals als mercats i al comerç de proximitat. Aquest programa ofereix formació a Mercabarna per treballar com a dependent/a especialista en productes alimentaris als mercats de la ciutat i al comerç de proximitat. Més informació en el web de Barcelona Activa.

 

Ofertes de feina gestionades des de Barcelona Activa. Cal inscriure’s prèviament a la Plataforma Empresa Ocupació. Més informació en el web de Barcelona Activa.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades