Restriccions als carrers de Los Castillejos i Bailèn per les obres del tramvia

Des de dimarts 12 de setembre i fins a finals d’aquest mes hi haurà afectacions al trànsit rodat en aquests dos carrers a la cruïlla amb l’avinguda Diagonal per les obres de connexió del tramvia. També hi haurà restriccions als carrers de Roger de Flor, Padilla i Provença.

08/09/2023 13:04 h

Ecologia Urbana

Les obres per unir els tramvies continuen i les actuacions per col·locar les vies comportaran diversos talls i afectacions a la circulació en diversos carrers de l’Eixample en la confluència amb l’avinguda Diagonal.

Talls al carrer de Los Castillejos

Del 12 al 27 de setembre es tallarà el carrer de Los Castillejos amb l’avinguda Diagonal. Per aquest motiu s’impedirà baixar pel carrer de Los Castillejos a la cruïlla amb el carrer d’Aragó, i la circulació es desviarà pels carrers d’Aragó i de Lepant. Passarà el mateix a la cruïlla de Los Castillejos amb el carrer del Consell de Cent, i el trànsit rodat haurà d’anar a buscar els carrers d’Aragó i de Lepant. El tram entre el carrer del Consell de Cent i l’avinguda Diagonal només serà per a l’accés de veïns (guals) i serveis, en doble sentit.

La parada de bus de la línia V23 ubicada al carrer de Los Castillejos, entre els carrers del Consell de Cent i d’Aragó, quedarà anul·lada mentre duri l’afectació.

Talls al carrer de Bailèn

També des del 12 de setembre i fins al 20 de setembre el trànsit quedarà tallat al carrer de Bailèn a la cruïlla amb l’avinguda Diagonal. El tall es farà a partir del carrer de Provença, i es permetrà el pas de vehicles a guals i de serveis en el tram comprès entre el carrer de Provença i la Diagonal.

La circulació es desviarà pels carrers de Provença, Girona, Còrsega, el Bruc i València, i es tornarà a incorporar al carrer de Bailèn.

Afectacions als carrers de Roger de Flor i Padilla

Des del 26 de setembre fins a principis d’octubre, les mateixes actuacions també implicaran el tall del carrer de Roger de Flor, entre el carrer de València i l’avinguda Diagonal. La circulació es desviarà pels carrers de València, Sicília i Mallorca i es reincorporarà posteriorment en sentit ascendent pel carrer de Roger de Flor. El tram entre el carrer de Mallorca i l’avinguda Diagonal acabarà en un atzucac, amb accés exclusiu per al veïnat i els vehicles d’emergència. El gir del carrer de Nàpols cap a la via lateral de la banda de muntanya de l’avinguda Diagonal restarà tallat.

I a partir del 27 de setembre i fins a mitjan octubre, el carrer de Padilla també quedarà tallat a la cruïlla amb l’avinguda Diagonal. El desviament de circulació es farà pels carrers de la Diputació, la Marina i el Consell de Cent, i es reincorporarà al carrer de Padilla en sentit ascendent.

Etiquetes associades a la notícia