Seguretat i sostenibilitat als nous cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana

Els nous 145 cotxes patrulla híbrids de la Guàrdia Urbana substitueixen gairebé tots els turismes dièsel de la flota de vehicles i estan equipats amb tecnologia avançada.

04/06/2018 15:03 h

Redacció

La Guàrdia Urbana incorpora 100 vehicles híbrids aquest mes de juny i 45 més a finals d’any. Fins ara només hi havia 9 cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana, formada per 526 vehicles. Amb els nous cotxes patrulla, més de la meitat (51%) de la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana són híbrids o elèctrics. El 2019 s’incorporaran una cinquantena de motocicletes tot terreny i escúters elèctriques, que faran augmentar fins a un 60% el conjunt de vehicles de zero emissions de la Guàrdia Urbana.

A més de reduir les emissions de CO2, els nous vehicles estan equipats amb diferents dispositius tecnològics per facilitar la tasca dels agents i oferir una atenció més eficaç a la ciutadania. Els cotxes incorporen un ordinador de bord, una càmera de visió posterior, panells lluminosos, sistemes de vigilància i de gravació del trasllat dels detinguts i desfibril·ladors, entre altres dispositius.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades