“Seguretat viària, els reptes de les ciutats al segle XXI”

El Fòrum Barcelona de Seguretat Viària arriba a la 25a edició fent balanç dels avenços en seguretat viària dels darrers 25 anys i amb el compromís de seguir avançant i aportar solucions als reptes de futur per a la mobilitat segura i sostenible i la convivència a la calçada de les noves formes de desplaçament com els vehicles de mobilitat personal. A la jornada han participat més de dos-cents representants de totes les institucions i associacions del sector i experts en transport, seguretat i mobilitat.

08/11/2019 18:55 h

Ajuntament de Barcelona

Amb el lema “Seguretat viària, els reptes de les ciutats al segle XXI” la 25a edició del Fòrum Barcelona de Seguretat Viària vol reforçar el compromís amb una ciutat més segura i amable per a les persones. En les diverses taules rodones de la jornada s’ha fet un repàs de les millores en la seguretat viària per reduir l’accidentalitat a les ciutats i prioritzar els vianants, i s’ha reflexionat sobre la mobilitat segura, inclusiva i sostenible.

S’han identificat també reptes de futur com la integració dels vehicles de mobilitat personal en la mobilitat de la ciutat, la pacificació dels entorns escolars, la reducció del límit de velocitat en vies urbanes i la millora de la seguretat dels motoristes, el col·lectiu més vulnerable juntament amb els vianants.

El Fòrum Barcelona de Seguretat Viària va néixer fa 25 anys, el 1994, amb la voluntat d’omplir el buit que hi havia en el debat sobre la seguretat viària als entorns urbans.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades