Reobren algunes instal·lacions esportives de Montjuïc

Amb l'entrada de Barcelona en la fase 2 de la desescalada del confinament contra el contagi de la covid-19, s'obren a la ciutat les instal·lacions esportives a l’aire lliure, sense públic i per a esports sense contacte, a més d'algunes instal·lacions esportives especialitzades cobertes, en tot cas sense poder fer ús dels vestidors i amb l'aforament limitat al 30%.

08/06/2020 16:19 h

Mupert

Concretament, aquest dilluns 8 de juny reinicien progressivament l’activitat les següents instal·lacions esportives municipals a la muntanya de Montjuïc:

Així, l’atletisme, l’hípica, l’agilitat canina, el tir amb arc, l’aeromodelisme i l’escalada s’afegeixen a les pràctiques esportives ja permeses fins ara durant el desconfinament. En la fase 0, la ciutadania en general ja podia sortir a córrer, anar en bici i caminar; i els esportistes federats, a més, fer natació en aigües obertes i surf. En la fase 1 es van reobrir els parcs esportius urbans: petanca, cistelles de bàsquet, taules de ping-pong. L’1 de juny s’hi van afegir algunes instal·lacions específiques a l’aire lliure, sempre sense fer ús dels vestidors i amb mesures de control de l’aforament: pàdel, tennis i també el túnel d’escalada de la Foixarda.

A partir de la fase 3, amb les corresponents mesures de seguretat i de control de l’aforament, ja es reobriran tots els centres esportius municipals i les instal·lacions com camps de futbol, pavellons i pistes poliesportives. A Montjuïc, serà llavors quan reobrin el Camp Municipal de Beisbol i Softbol Carlos Pérez de Rozas, el Camp Municipal de Rugbi La Foixarda i, seguint el calendari anual d’obertura, les Piscines Municipals de Montjuïc.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades