S'estrenen les renovades pistes d'atletisme dels CEM Can Dragó i La Mar Bella

19/11/2016 13:26 h

Cèlia Muns Prats

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Can Dragó celebra que les seves pistes d’atletisme han estat rehabilitades i que disposa d’equipament nou per a les seves activitats. Les obres de reforma, que van començar el 8 d’agost, han tingut un cost de 648.250 euros. També s’ha fet una actuació semblant, amb un cost de 534.500 euros, al CEM La Mar Bella.

Durant tot el matí de dissabte els atletes del CEM Can Dragó s’han reunit a les noves pistes d’atletisme per estrenar junts l’equipament. Aquest Festival de Tardor ha començat a les nou del matí i ha estat l’escenari de proves per categories que s’han anat realitzant cada quart d’hora. Les obres de renovació han consistit a substituir el paviment sintètic de la pista i de les zones de concursos per un nou producte certificat, canviar la xarxa de reg de la gespa central, col·locar un matalàs per a salt de perxa, un altre per a salt d’alçada i un torn d’accés.

D’altra banda, al CEM La Mar Bella també s’ha canviat el paviment de les pistes, el dels accessos als vestidors des de la pista i el parterre perimetral, on s’ha plantat gespa natural. A banda de les obres, també s’ha adquirit nou material d’entrenament per als atletes. El centre ha inaugurat el nou equipament coincidint amb el XIII Cross Escolar de Sant Martí, que ha aplegat més de mil joves de totes les edats.

Aquestes actuacions formen part del Programa de promoció de l’atletisme a Barcelona, que pretén fomentar la pràctica d’aquest esport entre els joves en edat escolar i garantir unes condicions adequades per practicar-lo a la ciutat. És per això que durant el 2016 s’han millorat les quatre pistes d’atletisme que hi ha a Barcelona, a banda de la que es troba a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Més informació