S'ha celebrat l'Àgora dels Drets de les Persones Grans

El Consell Assessor de la Gent Gran ha coorganitzat l'Àgora dels Drets de les Persones Grans amb l'Estructura de Drets Humans de Catalunya.

22/05/2019 15:51 h

barcelona.cat

El Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona hem organitzat, conjuntament amb l’Estructura de Drets Humans de Catalunya (formada pel Síndic de Greuges de Catalunya i l’Institut de Drets Humans de Catalunya), una de les Àgores de Drets Humans que aquesta estructura impulsa arreu de Catalunya.

En aquest cas, la sessió era per treballar i proposar mesures per garantir els drets de les persones grans, que s’inclouran en el Pla de Drets que s’està elaborant.

La sessió ha tingut lloc el 22 de maig de 2019 a l’Espai Jove la Fontana, i hi han participat una trentena de persones, una bona part de les quals són membres del Consell Assessor de la Gent Gran.

Hem comptat amb l’assistència d’en Jaume Saura, Adjunt al Síndic de Greuges, per introduir-nos sobre què és l’Estructura de Drets Humans i el perquè de les Àgores de Drets.

S’ha debatut durant dues hores, fent aportacions a partir d’un primer document sobre els drets de les persones grans, format a partir de la diagnosi elaborada per les persones i col·lectius que formen part del Consell Assessor de l’Estructura de Drets Humans.