Si ets llogater/a, tens drets i recursos per accedir a l'habitatge. Els coneixes?

27/09/2017 12:00h

Punts d'Informació Juvenil de Barcelona

Nascut amb l’objectiu de defensar un lloguer just contra l’abús immobiliari a la ciutat, el Sindicat de llogaters ja compta amb més de 1000 afiliats i afiliades, veïns i veïnes de Barcelona.

N’has sentit a parlar als mitjans i a les xarxes? Vols conèixer més a fons què t’ofereixen com a llogater/a i si hi ha més recursos que et poden facilitar l’accés a un habitatge?

Parla-hi dijous 28 de setembre (a les  19 h al PIJ Gràcia), en un acte coorganitzat amb el Consell de la Joventut de Barcelona en el marc del cicle “Jove, busques pis?”.

Apunta’t-hi en aquest formulari d’inscripció, des d’on també pots reservar plaça a les següents sessions:

— 2/10: “Habitatge públic i altres ajuts”

Professionals de l’Oficina de l’Habitatge de Sants-Montjuïc et mostren els recursos a l’habitatge que ofereixen les Oficines Locals de l’Habitatge a Barcelona fent especial atenció a l’oferta d’habitatge públic (a les 18.30 h a la Biblioteca Vapor Vell).

— 3/10: “La masoveria urbana a Barcelona”

Sostre Cívic i el Consorci de l’Habitatge de Barcelona t’apropen a la masoveria urbana, un nou model d’accés a l’habitatge, col·laboratiu i gens especulatiu (a les 18.30 h al PIJ Nou Barris). A causa de la convocatòria de vaga general a Catalunya, aquesta activitat queda pendent de realitzar-se en una nova data

— 4/10: “Desmuntant les factures del gas i de la llum”

Experts d’Ecoserveis resolen els teus dubtes a l’hora d’entendre les factures de gas i electricitat, d’escollir empresa subministradora, de contractar una potència o una altra… i et presenten els Punts d’Assessorament Energètic (a les 18.30 h al CIAJ).

— 5/10. “Vols conèixer com funciona una cooperativa d’habitatge?”

Celobert, la Cooperativa Xarxaire i Sostre Cívic t’obren les portes a les cooperatives d’habitatge col·laboratiu, una realitat que pren forma. T’hi vols sumar? (a les 18.30 h al Casal de Joves Can Ricart).

Notícies relacionades