Sis conills gegants duen la màgia del Nadal a la plaça de Catalunya

La plaça de Catalunya ha quedat envaïda per sis conills inflables i lluminosos. Un any més, la màgia del Nadal converteix aquest espai en un escenari d’activitats, tallers i espectacles per a petits i grans.

20/12/2019 17:51 h

Ajuntament de Barcelona

El conjunt format pels conills gegants, símbol de les emocions sensibles i afectuoses de les festes nadalenques, duu per nom “Polsim d’estels” i està pensat perquè la ciutadania gaudeixi dels espectacles compromesos amb el medi ambient i amb la preservació de l’entorn natural a través de poesies, contes i música.

Així, de les 11.00 a les 18.00 hores, el conill central serà un gran escenari en què es representaran dos espectacles de manera contínua. La música serà la protagonista de l’espectacle Los Nadalovitx, una orquestra que ens farà viatjar a través de nadales d’arreu del món. A més, els personatges de #BenvingudaMàgia, la campanya de Nadal de la ciutat, cobraran vida a l’escenari.

La resta d’herbívors lluminosos de la plaça són espais decorats per fotografiar-s’hi: podreu vestir-vos com vulgueu, hi ha múltiples opcions per personalitzar el vostre personatge.

Una plaça màgica de dia… i també de nit!

De les 18.00 a les 21.00 hores, la plaça de Catalunya es convertirà en un bosc de llum, soroll i color per passejar-hi. Les fonts s’il·luminaran de verd i de blanc, i els conills evocaran paisatges sonors en harmonia amb la resta dels espais.

La ciutat màgica de la plaça de Catalunya es podrà visitar fins al 31 de desembre. Podeu consultar tota la informació sobre els horaris a www.barcelona.cat/ca/nadal/activitats/detall/la-placa-de-catalunya-es-converteix-en-una-ciutat-magica_99400469519.html.

Molt més que un espai per jugar

La plaça de Catalunya no serà exclusivament una zona màgica de jocs, tallers, espectacles i música. Entre totes les activitats també hi haurà espai per a la solidaritat i l’amor.

La Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària celebra la cinquena edició amb la participació d’una seixantena de projectes, entitats i associacions i 38 casetes que oferiran articles d’artesania, roba, cultura, llibres, joguines, alimentació i molts productes més, per demostrar que és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària durant tot l’any i en tots els districtes de la ciutat.

L’Espai Consum Responsable, una carpa que fa la funció d’escenari, proposa debats i reflexions, actuacions musicals i activitats de sensibilització i promoció del consum responsable per a tota la ciutadania.

La Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària es podrà visitar del 20 al 31 de desembre, d’11.00 a 20.30 hores, excepte els dies de Nadal i de Sant Esteve, en què estarà tancada. L’últim dia la fira tancarà a les 16.00 hores.

A més, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i les entitats de protecció d’animals s’instal·laran a la plaça per promoure la tinença responsable i l’adopció dels animals i per donar a conèixer la tasca que fan.

L’espai, que duu per nom “Per Nadal, millor adopta!“, estarà actiu els dies 21 i 22 de desembre.

Informació pràctica

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades