Soc_blogger! el nou programa de periodisme ciutadà de la Gent Gran

31/01/2018 09:59 h

Redacció

Donem la benvinguda a soc_blogger!, el nou programa de periodisme ciutadà de les persones grans de Barcelona, impulsat pel Departament de promoció de la gent gran de la Direcció de serveis d’infància, joventut i gent gran de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest programa neix amb tres objectius: participació ciutadana, promoció de les persones grans i reduir la bretxa digital. Per aconseguir aquests objectius, la gent gran voluntària que participi en aquest projecte rebrà formació digital i periodística, ja que la finalitat última del programa és promoure que les persones grans de Barcelona participin activament a les xarxes socials municipals dedicades a la gent gran (principalment Facebook), així com a la pàgina web municipal de la Gent Gran.

Tanmateix, els participants crearan continguts interessants i afins al col·lectiu de persones grans (podran explicar, per exemple, com es viu a la ciutat i com aprofitar l’oferta de serveis per a les persones grans a Barcelona). Tot això sempre des de l’òptica especial dels mateixos usuaris dels serveis, les persones grans.

La prova pilot del programa començarà el divendres 2 de febrer i tindrà una durada de 6 setmanes. Cada setmana hi haurà una sessió presencial on els participants rebran la formació i on crearan les peces periodístiques que, posteriorment, es publicaran a les xarxes socials, actuant així com community managers.

Més informació