Tall de trànsit al carrer de la Princesa per obres a les voreres de la via Laietana

Els treballs començaran aquesta setmana a la confluència del carrer de la Princesa i la via Laietana i duraran aproximadament un mes.

20/01/2020 11:57 h

Districte Ciutat Vella

Amb motiu dels treballs de millora de la via Laietana, els vehicles no podran accedir a aquesta via principal de Ciutat Vella des del carrer de la Princesa. Els treballs se centraran en la intersecció d’aquests dos carrers i també es farà un pas de vianants nou entre el carrer de la Bòria i la plaça de l’Àngel per substituir l’actual.

Per facilitar l’accés dels vehicles al carrer de la Princesa, s’habilitarà la circulació en doble sentit al tram entre la via Laietana i el carrer de Montcada. Per accedir-hi, caldrà passar pel carrer dels Assaonadors, ja que també es canviarà el sentit entre els carrers de Montcada i del Rec per sortir del carrer.

Aquestes obres formen part d’un conjunt d’actuacions per reparar trams que tenen el paviment deteriorat, millorar els encaminaments i els guals i reordenar els entroncaments de les voreres amb alguns carrers perpendiculars. A més de la intersecció del carrer de la Princesa, aquest conjunt d’accions inclou les millores a l’entroncament del carrer de Manresa i la plaça de l’Àngel que es van fer durant els mesos d’octubre i novembre.