Tallers de recursos de gestió emocional

La nostra ciutat va patir un atemptat terrorista el 17 d'agost del 2017, juntament amb la població de Cambrils. Quan vivim una agressió d'aquesta magnitud, inesperada i brutal, podem experimentar diferents reaccions emocionals que alteren la nostra rutina habitual.

12/02/2018 11:04 h

barcelona.cat

Barcelona, en el marc d’actuacions que es van anunciar el passat mes de setembre per garantir el benestar psicològic de la població, posa en funcionament una sèrie de tallers de recursos de la gestió emocional.

Per què ara?

Si després de 3 o 4 mesos veiem que la recuperació de la vida quotidiana prèvia a l’atemptat no ha sigut total, que encara persisteix un abans i un després en el nostre estat anímic, és possible que necessitem més recursos de gestió emocional. Pot ser que evitem passar per certs llocs o que no haguem tornat a realitzar determinades activitats d’oci que abans fèiem, o simplement que experimentem, per exemple, un excés de por, un bloqueig de les emocions o una manca de confiança en el futur.

Què farem?

Treballarem en grups psicoeducatius, perquè compartir les situacions de dificultat i els recursos per gestionar-les té, en si, un efecte positiu. Intercanviar trenca la sensació de solitud i fomenta compartir eines d’apoderament emocional per al moment present i també per al futur. Els tallers o grups psicoeducatius busquen promoure la capacitat de resiliència – de recuperar-se d’una situació difícil – a partir de la posada en comú de recursos o consells pràctics per vetllar pel nostre benestar emocional.

Com ho farem?

Si estàs interessat o interessada a participar en algun grup, truca al telèfon gratuït que indiquem a continuació, i podràs participar en algun dels tallers que s’estan organitzant, que consistiran en una sessió d’entre 90 i 120 minuts en un espai de proximitat.

 

Tothom qui vulgui apuntar-se als tallers, pot fer-ho en el següent número de telèfon: 900.10.15.80

Més informació