Talls de trànsit per les rues de Carnaval

Les rues de Carnaval recorren aquest dissabte, 10 de febrer, els carrers de Sants, Badal, Hostafrancs i la Marina de Port, fet que provocarà afectacions en el trànsit habitual que hi ha durant el cap de setmana en aquests barris de Sants-Montjuïc.

08/02/2018 17:42 h

Districte Sants-Montjuïc

Les carrosses de Carnaval santsenques començaran a concentrar-se a les 16 h al tram del carrer de Sants que va des del carrer de Munné fins a la rambla de Badal, al barri de Sants-Badal, restant un carril obert en direcció a l’Hospitalet de Llobregat per al trànsit veïnal. A les 17 h, quedaran tallats els carrers de Sants i de la Creu Coberta en tot el tram comprès entre el carrer de Munné i la plaça d’Espanya. El tall d’ambdós carrers acabarà a les 8 del vespre.

Per la seva banda, els talls de trànsit causats pel pas de la Rua de Carnaval al barri de la Marina començaran a les 17.30 h i acabaran a les 20.30 h. Afectaran els carrers següents: plaça de les Matemàtiques, carrer de la Mare de Déu de Port, carrer dels Alts Forns, passeig de la Zona Franca, Mineria i Foneria.

Per tant, si el dissabte heu de moure-us pel districte amb un vehicle, consulteu abans el mapa i els horaris de les afectacions.

Etiquetes associades a la notícia