Tanca el cicle Música als Parcs amb més de catorze mil assistents

L’edició del 2018 s’ha tancat amb un concert de jazz, blues i swing de Txell Sust & August Tharrats Trio, que enguany celebren 25 anys.

31/08/2018 16:12 h

Ajuntament de Barcelona

L’edició d’enguany del cicle Música als Parcs ha superat el nombre d’assistents dels anys anteriors amb més de 14.000 espectadors en un total de 49 concerts gratuïts programats entre el 2 de juny i el 30 d’agost en diferents parcs de la ciutat.

Durant els capvespres d’aquest estiu, als parcs i jardins de la ciutat s’han celebrat concerts en petit format de jazz, música clàssica, blues, gòspel, soul o swing, i també de les escoles de música municipals, amb l’objectiu de mostrar la tasca formativa de nens i joves que, més endavant, cursaran estudis musicals superiors. Per fomentar la presència de joves intèrprets als escenaris, la majoria de les formacions musicals que han participat en aquesta edició estan formades per músics joves d’entre 16 i 35 anys.

En el concert de cloenda del cicle, el parc del Clot s’ha omplert per assistir al concert de Txell Sust & August Tharrats Trio, grup que ha celebrat 25 anys a ritme de blues, jazz i swing.

Abans dels concerts s’han organitzat visites guiades per donar a conèixer la història, la biodiversitat i les peculiaritats de parcs i jardins com el parc de la Trinitat, al barri de la Trinitat Vella, o els jardins de Ca l’Alena, al barri de la Marina de Port. Al voltant de quatre-centes persones han participat en les activitats guiades.

Etiquetes associades a la notícia