Clam contra el masclisme pel 25N al Districte de Sant Andreu

La programació pel Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones començarà dimecres 14 i l'acte central tindrà lloc el proper 21 a les 18.30 a la plaça Orfila amb la performance a càrrec de Peluquitas.

08/11/2018 12:29 h

Districte Sant Andreu

Un any més, les entitats i els equipaments del Districte sortiran al carrer per lluitar contra el masclisme amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Vers les Dones. El primer acte serà dimecres 14 a les 18.30 amb un diàleg sobre gènere i interseccionalitat al Centre Cívic de la Trinitat Vella. Dijous 14 serà el torn de la xerrada ‘Literatura femenina: de les dones o dels homes?’ a Can Clariana Cultural a les 18.30 h.

Pel que fa a l’acte central, aquest tindrà lloc dimecres 21 a les 18.30 h a la plaça Orfila amb la performance a càrrec del grup Peluquitas, un projecte de joves de la franja Besós que utilitzen la fotografia, el maquillatge i la perruqueria per treballar l’autoestima, els rols de gènere i els estereotips. Durant l’acte s’abordaran qüestions relacionades amb el feminisme i es procedirà a encendre veles al voltant del símbol de la dona.

Podeu consultar tots els actes del 25N en l’arxiu adjunt.

 

Etiquetes associades a la notícia