Un Tibidabo accessible per a tothom

Dissabte, 3 de març, s’obre la temporada al Parc d’Atraccions Tibidabo amb novetats que milloren l’experiència dels visitants i amb la consolidació de la seva vessant didàctica, solidària i sostenible. Fins al mes de juliol el parc estarà obert tots els caps de setmana i dies festius de les onze del matí a les set del vespre.

01/03/2018 16:42 h

Redacció

El parc va tancar el 2017 amb un nou rècord de 732.000 visitants, la majoria dels quals provenien de l’àmbit metropolità. En la presentació de la nova temporada, el regidor de Presidència, Eloi Badia, ha afirmat: “El Tibidabo és un parc que la gent s’ha fet molt seu, i el nostre objectiu és seguir consolidant aquesta idea de parc públic, accessible i assequible per a tothom.”

Amb aquest objectiu, enguany es renovarà la concessió de beques per a joves en risc d’exclusió social i es reforçarà el compromís solidari amb l’organització de setze accions conjuntes amb diferents ONG.

També es reforcen les accions d’educació com el cap de setmana de la Robòtica, el 24 i 25 de març, o el Mes de l’Alimentació, a l’octubre, en col·laboració amb la Fundació Alícia.

Les novetats d’atraccions i espectacles

La principal novetat d’enguany serà el Castell dels Contes, l’antic Castell Encantat, on es despertarà o reforçarà el gust per la lectura entre grans i petits. Els visitants hauran d’interactuar amb els fantasmes i bruixots que habiten el castell i que els ajudaran a identificar els escenaris dels contes més populars a les diferents estances màgiques.

El Dididado, el cinema en 4D del parc, fa 10 anys i per celebrar-ho es reestrenarà Puja’m a la lluna, a més de la nova aventura La recerca dels cavallers. També hi ha un nou espectacle al Marionetàrium amb la Compañía de Marionetas Herta Frankel i nous espectacles de cloenda i d’animació itinerant per tot el recinte.

Pel que fa a la millora de la infraestructura, es renovarà el Camí del Cel, la zona panoràmica del parc, i s’instal·laran nous lavabos innovadors i tematitzats amb elements de màgia i fantasia.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia