Acte de lliurament del premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2017

En el decurs de l'acte, la doctora Estrella Montolío Durán, catedràtica de Lingüística Hispànica de la Universitat de Barcelona i experta en comunicació amb perspectiva de gènere, impartirà una conferència sobre comunicació en les empreses i organitzacions.

20/02/2018 19:20 h

Programa de Temps i Economia de les Cures

L’acte de lliurament de la sisena edició del premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps tindrà lloc el dia 19 de març de 2018, a les 17.30 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament i serà presidit pel primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello.

En aquesta edició s’han presentat 26 empreses i organitzacions, que opten a les diferents modalitats del premi: empresa de menys de 10 persones treballadores, d’entre 10 i 50, d’entre 51 i 250 i de més de 250. També s’atorguen mencions especials a empreses i organitzacions que formen part de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps).

El jurat, integrat per 13 representants dels diferents sectors —administració local, empresarial, sindical, universitari, cooperatiu i social—, va deliberar durant el mes de desembre i va destacar l’alt nivell de les bones pràctiques pel que fa a conciliació i temps de totes les empreses i organitzacions que s’han presentat al premi.

Entre les propostes presentades, el jurat ha pogut comprovar que les mesures de conciliació s’estan aplicant en molts sectors econòmics diferents i en organitzacions amb formes jurídiques també força diverses, la qual cosa palesa l’extensió de les mesures de conciliació dins de les empreses i les organitzacions.

En el decurs de l’acte, la doctora Estrella Montolío Durán, catedràtica de Lingüística Hispànica de la Universitat de Barcelona i experta en comunicació amb perspectiva de gènere, impartirà una conferència sobre comunicació a les empreses i organitzacions.

L’acte està obert al públic —tot i que cal inscriure-s’hi prèviament— i disposa d’un servei d’acollida per a infants de 3 a 10 anys i un servei de traducció al llenguatge de signes. Es poden fer consultes mitjançant el correu electrònic empresesnust@bcn.cat.

Etiquetes associades a la notícia