El Cicle de Cinema dels Drets dels Infants reflexiona sobre com gaudir de l’espai públic de la ciutat

Amb el lema “Barcelona dona molt joc”, demà es posa en marxa una nova edició del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, que s’allargarà fins al 27 de novembre, per donar a conèixer el dret a la ciutat. La idea principal és promoure la reflexió sobre quines necessitats tenen la infància i l’adolescència per gaudir de l’espai públic a Barcelona.

05/11/2022 10:21 h

Ajuntament de Barcelona

Hi haurà un total de 30 sessions, dividides en 6 pel·lícules: Yoko y sus amigos, Jacob, Mimi i els gossos del barri, Pinotxo 3000, El Zoo d’en Pitus, Que bonic que és viure! i Perifèria.

El cicle s’ha planificat amb la finalitat de conscienciar els infants sobre el dret a un entorn amable i amigable que n’afavoreixi la qualitat de vida i sobre el fet que per viure dignament és imprescindible fruir d’una ciutat i d’un barri que treballin per millorar les condicions socials i ambientals.

Totes les sessions són gratuïtes i presencials, i tenen lloc als Cinemes Girona. Tot i que es podran sol·licitar entrades al mateix cinema una hora abans de la projecció per a les sessions en família i mitja hora abans per a les sessions de lleure i per a adolescents, es recomana reservar-les aquí. Totes les pel·lícules disposen d’audiodescripció i subtitulació si se sol·licita prèviament.

Més informació: https://www.cinemadretsinfants.cat/.

Etiquetes associades a la notícia