Estiu de màgia al Tibidabo

El Parc d’Atraccions Tibidabo inicia la temporada d’estiu amb una nova atracció i un nou espectacle, un cicle de màgia i actuacions musicals. A més, durant l’agost s’ampliarà l’horari de tancament del parc fins a les 23.00 h.

25/06/2018 18:38 h

Ajuntament de Barcelona

Novetats

A partir de l’1 d’agost es posarà en marxa un nou espectacle làser inspirat en la història del cinema. El xou audiovisual tindrà lloc a la plaça dels Somnis i consistirà en un recorregut per l’evolució i els gèneres del setè art, mitjançant projeccions, música, arpes làser i guèisers de colors.

Durant l’agost també s’inaugurarà el Castell dels Contes, una instal·lació per a grans i petits que reivindica els contes com a patrimoni emocional i intel·lectual i que se suma a les 34 atraccions del parc.

Tibidabo Màgic

Els caps de setmana del mes de juliol s’ompliran de trucs i jocs amb els espectacles del Tibidabo Màgic, un programa d’actuacions de màgia que, per setè any consecutiu, se celebra al parc.

 • Ploraràs… de riure (30 de juny i 14 i 15 de juliol)
  El Mag Nani barreja màgia i humor en un espectacle dinàmic i participatiu ple de trucs amb coloms, mocadors màgics i cartes.
 • Andrew i la bossa màgica (1 de juliol)
  El mag Toni Cors dona vida a l’Andrew, un misteriós personatge que, gràcies a la seva bossa màgica, es manté jove malgrat que té més de 100 anys.
 • Jo, Xicana (7 i 8 de juliol)
  La Xicana és una pallassa que intenta fer màgia però que sempre s’equivoca. Amb la maga Anna Montserrat ens endinsem en un món de somriures, tendresa i innocència.
 • Encara belluga (21 i 22 de juliol)
  Màgia, humor i improvisació són els ingredients de l’espectacle de la maga Montserrat Escopinya.
 • Potadecabra (28 i 29 de juliol)
  Amb bosses de patates, caramels, ampolles de plàstic i retoladors de colors, el mag Fèlix Brunet dona vida a un espectacle de jocs molt visuals per acostar la màgia a nens i nenes de totes les edats.

Festes i concerts

El 7 de juliol se celebrarà la festa solidària de la Fundació Ramon Martí Bonet per recaptar fons per al projecte “Visió per a tothom a Catalunya”, una iniciativa per garantir el dret a la salut visual dels col·lectius més vulnerables. Durant la jornada, l’accés al parc serà a preu reduït i s’entregaran unes ulleres de sol solidàries.

El parc també serà l’escenari d’actuacions musicals, com el concert de gòspel del 15 de juliol o el concert de la Coral Voces el 22 de juliol. Al juliol també se celebrarà el 22è aniversari de l’Hotel Krueger, una de les atraccions referents del Tibidabo.

Horaris d’estiu

Del 27 de juny al 31 de juliol i de l’1 al 9 de setembre:

 • Dimecres, dijous i divendres d’11.00 a 21.00 h.
 • Dissabtes d’11.00 a 23.00 h.
 • Diumenges d’11.00 a 22.00 h.
 • Dilluns i dimarts tancat.

De l’1 al 31 d’agost:

 • De dilluns a diumenge d’11.00 a 23.00 h.

Consulteu tots els horaris aquí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades