Juguem? Torna el Dau Barcelona, el festival del joc

Per vuitè any consecutiu, el cap de setmana del 23 i 24 de novembre se celebra el Dau Barcelona, la gran festa del joc. De deu del matí a vuit del vespre, petits i grans podran participar en centenars de jocs a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i amb accés gratuït.

22/11/2019 12:57 h

Ajuntament de Barcelona

El Dau Barcelona està pensat per a tots els públics, de totes les edats, tant per a persones que no acostumen a jugar com per a les que juguen amb freqüència o són professionals del sector. El festival, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, té dos grans objectius:

D’una banda, convidar les famílies a jugar i descobrir jocs nous, i de l’altra, reunir tots els actors del sector perquè reflexionin conjuntament, avancin plegats i afavoreixin el talent dels creadors de jocs. 

Aquesta edició del festival tindrà més activitats, espais de joc i entitats participants que mai, i inclourà gairebé 250 taules de joc a càrrec d’editorials i 200 més per a prototips.

Si bé les activitats principals se celebraran a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, el festival s’organitza també fora d’aquest recinte. L’Escola Can Fabra oferirà el Dauet, l’espai pensat per a nens i nenes fins a 12 anys; l’Institut Martí Pous serà la seu del Dau Històric amb Aplha Ares, on els protagonistes són els jocs de simulació històrica, i el Dau Tradicional, pensat per difondre els jocs populars de casa nostra i d’arreu del món, tindrà lloc als patis de l’Escola Can Fabra i de l’Institut La Sagrera i a l’Ateneu l’Harmonia – Casal de Barri.

El Dau Barcelona espera superar la xifra de 26.500 assistents de l’edició anterior, i per fer-ho, més enllà de proposar partides, presenta una programació molt diversa amb presentacions, sessions de creació, xerrades, trobades amb autors, tallers, concursos, campionats i premis.

On?

Principalment a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, però també a l’Escola Can Fabra, l’Institut Martí Pous, l’Institut La Sagrera, l’Ateneu l’Harmonia – Casal de Barri i l’Auditori de la Biblioteca Ignasi Iglésias.

Quan?

De dissabte, 23 de novembre, a les deu del matí a diumenge, 24 de novembre, a les vuit del vespre.

A qui va dirigit?

A tothom, tingui l’edat que tingui i ja sigui un jugador expert o novell.

Voleu saber-ne més?

Si voleu tenir tota la informació, podeu visitar la pàgina web del Dau Barcelona o consultar la programació sencera clicant aquí.

Etiquetes associades a la notícia