Inscripcions des de casa a la campanya de vacances d'estiu 'T'estiu molt'

Obertes les inscripcions i les sol·licituds d'ajuts per a les activitats de vacances d'estiu per a infants i adolescents. ​Davant la situació d'excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, aquest any es fan telemàticament.

19/05/2020 13:20 h

Ajuntament de Barcelona

La campanya d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents d’enguany s’adapta a la situació d’excepcionalitat que comporta la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 facilitant els tràmits des de casa.

Així, s’obren les inscripcions a totes les activitats i les sol·licituds d’ajuts econòmics i de monitors/ores de suport tal com estava previst en el calendari, però a través de mitjans telemàtics (web, telèfon, correu electrònic, etc.) i no presencials.

Les inscripcions als Campus Olímpia comencen també el dissabte 25 d’abril, de la mateixa manera que la resta d’activitats i, per tant, sense sorteig de l’ordre d’inscripció.

Més d’un miler d’activitats

Per formalitzar la inscripció a les més de mil activitats de la campanya de vacances d’estiu “T’estiu molt” d’aquest any s’haurà de consultar el procediment a cada entitat organitzadora, a través dels seus canals telemàtics. Tota la informació sobre les diferents activitats i com inscriure’s-hi en cada cas es recull al web de la campanya de vacances d’estiu.

Pel que fa als ajuts econòmics, s’ha habilitat un formulari de sol·licitud per poder demanar les beques a través del mateix web. Un cop feta la inscripció a l’activitat escollida, les famílies que vulguin sol·licitar un ajut econòmic ho podran fer fins al dia 31 de maig. Aquest termini s’ha ampliat del 19 al 31 de maig per facilitar més marge a la ciutadania en aquest escenari excepcional de sol·licituds en línia.

Així mateix, el termini per poder fer la sol·licitud de monitor/a de suport per a la inclusió d’infants amb discapacitat a les activitats d’estiu s’amplia fins al 3 de juny.

La campanya d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents és un programa municipal que ofereix activitats de lleure, temàtiques i esportives perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Enguany amb més de 380.000 places.

L’oferta d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 en què ens trobem i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. 

Treballem de manera conjunta amb les entitats i els diferents agents implicats en la campanya per facilitar i flexibilitzar les inscripcions, podent donar resposta àgil a qualsevol alteració que es pugui produir en les activitats previstes. 

Etiquetes associades a la notícia