Nous ajuts Crea Feina Plus, per incentivar l’ocupació

Les ajudes Crea Feina Plus tenen l’objectiu d’incentivar la contractació de fins a cinc-centes persones de la ciutat en situació d’atur oferint ajudes d’entre 5.000 i 6.000 euros a les empreses per cada nou contracte laboral a jornada completa i d’un mínim de sis mesos.

12/04/2021 13:26 h

Ajuntament de Barcelona

La quantitat més elevada (6.000 euros) es donarà en els casos que la persona contractada formi part d’un dels col·lectius amb més dificultats per entrar (o reincorporar-se) al mercat laboral: joves menors de 30 anys, sèniors majors de 45 anys o dones.

Aquestes subvencions van dirigides a empreses de tota l’àrea metropolitana que contractin persones en situació d’atur residents a la ciutat i se’n poden beneficiar fins a un màxim de deu nous contractes.

Crea Feina Plus és la nova edició del programa “Crea feina, Barcelona!”, que va destinar 1,5 milions d’euros a crear 300 llocs de treball. En l’edició d’enguany s’augmenta el pressupost inicial fins a 2,75 milions d’euros per poder incentivar encara més contractacions i arribar a les 500.

Com s’hi pot optar?

Les empreses poden presentar les sol·licituds telemàticament a través d’aquest web entre el 10 de maig i el 15 de novembre de 2021. S’hi poden incloure tots els contractes formalitzats des de l’1 de gener de 2021.

Aquest programa forma part del pressupost extraordinari de 87 milions d’euros per impulsar l’àmbit econòmic dins de les mesures plantejades en el marc del Centre de Coordinació de Resposta Econòmica (Cecore) i se suma a d’altres iniciatives municipals, com el Pla de xoc per l’ocupació.

Més informació

Notícies relacionades