Totes les activitats per a les vacances d’estiu d’infants i adolescents

En marxa una nova edició de la campanya “T’estiu molt”, d’activitats d’estiu per a infants i adolescents, que enguany oferirà 350.863 places, un 10,3% més que l’edició anterior. La recollida de números per als Campus Olímpia comença avui, 18 de març, i s’allargarà fins al 5 d’abril.

18/03/2019 17:25 h

Ajuntament de Barcelona

En total hi haurà 1.006 activitats de lleure, esportives, educatives, culturals per a infants i adolescents d’entre 1 i 17 anys de la ciutat, 23 activitats més que a l’edició anterior. Enguany hi haurà dues modalitats noves d’activitats esportives com les rutes i les estades esportives per donar resposta a les demandes de les famílies.

També es cobrirà, com en edicions passades, la demanda del servei de monitors especialitzats per atendre els infants i adolescents que necessitin un suport especial per situacions de discapacitat física o psíquica, perquè puguin participar en qualsevol de les activitats.

Tota la informació sobre les activitats d’estiu es pot consultar al web barcelona.cat/vacances.

Campus Olímpia

Avui comença el període de recollida de números per al sorteig de les activitats del Campus Olímpia, que són les activitats més sol·licitades i que tenen més demanda que oferta. Les famílies que vulguin participar en el sorteig han de sol·licitar un número en línia al mateix web barcelona.cat/vacances. El darrer dia per recollir el número és el 5 d’abril i el sorteig tindrà lloc i es publicarà el 10 d’abril. A partir del 12 d’abril s’enviarà un SMS a les famílies amb el número d’ordre resultant del sorteig.

Suport econòmic per a les famílies 

Aquest any l’Ajuntament destinarà 3.450.000 euros per cobrir les beques de les famílies que sol·licitin ajudes econòmiques per garantir-hi la participació de tots els infants. El període per sol·licitar els ajuts serà del 27 d’abril al 15 de maig.

Etiquetes associades a la notícia