Millores a l’L2 de metro entre Paral·lel i Sagrada Família durant el mes d’agost

Les obres de millora de la infraestructura del metro comporten talls de servei a les línies L2 i L5 aquest estiu. El tram entre Paral·lel i Sagrada Família (L2) estarà fora de servei del 27 de juliol al 30 d’agost, mentre que el servei s’interromprà a l’L5 entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc del 29 de juliol a l’1 de setembre amb motiu de les obres a la nova estació d’Ernest Lluch.

23/07/2019 17:07 h

Ajuntament de Barcelona

L’alteració del servei en totes dues línies s’ha concentrat en el mínim temps possible i es fa en l’època de l’any amb menys mobilitat urbana. Aquests talls coincideixen amb les obres de renovació integral de la infraestructura que ja estan en marxa a la línia L1, entre les estacions de Clot i Fondo, que s’allargaran fins al 30 d’agost.

Alternatives de transport durant el tall a l’L2

El servei a la línia L2 quedarà afectat en el tram entre Paral·lel i Sagrada Família del 27 de juliol al 30 d’agost (tots dos inclosos), les parades de Paral·lel, Sant Antoni, Universitat, Passeig de Gràcia, Tetuan i Monumental quedaran sense servei i Sagrada Família funcionarà com a terminal de línia.

Com a alternativa es poden fer servir les línies regulars de bus D50, H12 i H16, que cobreixen de manera total o parcial el trajecte entre les estacions afectades pel tall. També es poden utilitzar la resta de línies de la xarxa de metro, sobretot l’L3.

Un equip d’informadors es distribuirà per les estacions afectades de la línia L2 per orientar els usuaris sobre els millors recorreguts alternatius.

Alternatives de transport durant el tall a l’L5

Del dilluns 29 de juliol al diumenge 1 de setembre (tots dos inclosos) el tram entre Can Vidalet i Collblanc de la línia L5 estarà tancat, per la qual cosa l’estació de metro de Pubilla Cases quedarà sense servei. Can Vidalet i Collblanc seran terminals provisionals dels dos trams de línia oberts, que funcionaran amb normalitat.

S’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre Can Vidalet i Collblanc, amb parada a l’estació intermèdia de Pubilla Cases, amb l’horari habitual del metro.

Uns dies abans i també durant els primers dies de les afectacions s’oferirà informació a les estacions afectades i a les parades on s’ha habilitat el servei de bus substitutori sobre les combinacions alternatives amb la xarxa de transport ferroviari i de superfície de la zona.

Podeu ampliar la informació sobre els talls de servei a l’L2 i l’L5 al web de TMB.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades