Acord amb el CSIC per ampliar el centre de recerca del passeig Marítim

El centre de recerca situat al passeig Marítim de la Barceloneta s’ampliarà gràcies a l’acord de col·laboració entre el consistori i el CSIC, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, amb la voluntat de generar nous usos de divulgació científica i de connexió amb la ciutadania.

27/07/2022 16:15 h

Ajuntament de Barcelona

El projecte d’ampliació es durà a terme a les instal·lacions del Centre Mediterrani d’Investigacions Marines i Ambientals (CMIMA), ubicat al passeig Marítim i que engloba l’Institut de Ciències del Mar i la Unitat de Tecnologia Marina. Així, fins a tres antics locals d’oci passaran a formar part d’aquestes instal·lacions, amb una superfície de fins a 4.330 m2 destinats a la transferència de coneixement i la divulgació ciutadana.

L’acord permet continuar desenvolupant la mesura de govern del pla Barcelona Ciència 2020-2023, que aposta per impulsar una política pròpia en matèria científica que reivindiqui la ciutat com a capital científica i cultural d’Europa.

Un Port Olímpic per al veïnat i per a l’impuls de l’economia blava

L’impuls de l’acord amb el CSIC permet al Port Olímpic continuar la transformació per esdevenir un espai de vida veïnal i de promoció de l’economia blava, vinculada al mar i a la sostenibilitat mediambiental.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades