Conveni amb la Diputació de Barcelona per destinar 50 milions d’euros a equipaments públics

Signat el conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, com en anteriors mandats, que en aquest cas permetrà destinar 50 milions d’euros al finançament d’infraestructures i equipaments públics en l’àmbit educatiu, esportiu i cultural.

29/12/2020 11:30 h

Ajuntament de Barcelona

Del total de la inversió que la Diputació de Barcelona farà durant el mandat es finançaran 20 milions d’euros a través d’un fons incondicionat d’inversió —que permetrà fer les actuacions de millora i ampliació d’escoles— i es destinaran 30 milions d’euros als projectes següents:

    • Nou equipament cultural a Fabra i Coats, al qual es destinaran 10,2 milions d’euros. Permetrà crear el Museu per a la Interpretació del Treball i la Ciutat, acabar la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art Contemporani i adequar l’edifici que ha de ser la seu de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, entre d’altres.
    • Construcció del Centre Esportiu Municipal Espronceda, amb una partida de 9.660.677 euros. El centre disposarà d’un PAV-3, una sala de tir amb arc, una sala de tennis de taula, una sala esportiva i dues sales de gimnàstica artística.
    • Construcció del Centre Esportiu Municipal La Sagrera, al qual es destinaran 7,81 milions d’euros. S’hi inclouen, entre d’altres, la restitució de les piscines d’estiu i quatre pistes de pàdel.
    • Ampliació del Pavelló Esportiu Municipal L’Illa, al qual es destinaran 1.529.323 euros. Permetrà construir una nova pista PAV-2 sobre l’actual, dur a terme una consolidació estructural i reformar i millorar l’edifici actual.
    • Construcció d’un nou pavelló poliesportiu provisional al parc de la Bederrida, al qual es destinaran 800.000 euros. S’utilitzarà durant les obres d’ampliació del Pavelló Esportiu Municipal L’Illa, s’hi construirà una pista PAV-3 i s’hi instal·larà una carpa de 30 × 50 metres.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia