El Tibidabo reobre amb totes les mesures de seguretat

El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha tornat a obrir les portes 112 dies després del tancament amb tot un seguit d’adaptacions a l’espai, les atraccions i els serveis per permetre gaudir de la millor experiència amb les màximes garanties de seguretat tant per al públic visitant com per al personal que hi treballa.

04/07/2020 13:09 h

Ajuntament de Barcelona

Aforament

Per garantir la seguretat de tothom, l’aforament general es redueix a un terç de la capacitat del recinte en tots els espais, inclosos els punts de restauració i les atraccions.

Atraccions

Es potencien les atraccions a l’aire lliure, mentre que deixaran de funcionar les que es troben en espais tancats. Gairebé el 70% del total d’atraccions estaran obertes al públic.

Espectacles

S’incrementa el nombre d’espectacles a l’aire lliure i la plaça dels Somnis es convertirà en l’escenari per a la màgia del Dr. Fly, la música dels Tibipowers o l’espectacle de les mascotes del Tibidabo.

Horari

Al juliol i l’agost, el parc obrirà de dimecres a diumenge, de 12.00 a 21.00 hores els dies laborables i de 12.00 a 22.00 hores els caps de setmana.

L’Àrea Panoràmica, l’espai de lliure accés al punt més alt de la ciutat, obrirà cada dia a partir de les 11.00 hores, i els dies en què el parc no estigui obert s’hi podrà passejar i gaudir de les atraccions més emblemàtiques fins a les 19.00 hores.

Restauració

S’ha adaptat el servei de restauració per potenciar el servei de menjar per emportar per tal que els visitants puguin degustar l’oferta de menjar sa i saludable als nous espais especialment habilitats a l’aire lliure.

Nova aplicació mòbil

Per accedir al parc d’una manera àgil i garantir la seguretat, es recomana adquirir entrades anticipades a través de la pàgina web del Tibidabo o de la nova aplicació mòbil del parc, gratuïta i disponible per a iOS i Android, que permet mantenir el visitant informat en tot moment de les novetats i les mesures relacionades amb la situació sanitària actual.

Abonaments Tibiclub

Els abonaments de les famílies sòcies del Tibiclub es perllongaran pel mateix període de temps que el parc ha estat tancat. A més, s’ha habilitat un nou sistema a través del qual els socis i sòcies podran reservar les entrades de manera telemàtica al web.