La ciutat a les vostres mans amb el nou Plànol BCN

L’Ajuntament de Barcelona ha renovat el plànol del web municipal i l’ha fet més precís i pràctic, amb la cartografia oficial de la ciutat actualitzada dinàmicament, usable des de tots els dispositius i incorporant-hi tots els serveis de la ciutat.

08/06/2021 12:26 h

Ajuntament de Barcelona

La nova versió conté la cartografia i el carrers oficials de Barcelona i permet geolocalitzar i obtenir informació, fent un clic, de més de vint mil espais i serveis. El nou plànol de la ciutat incorpora un disseny que optimitza la versió mòbil i en millora la precisió cartogràfica.

Entre les novetats i millores que trobareu al nou Plànol BCN, hi ha la possibilitat de tenir més nivell de zoom i de detall, noves funcionalitats per facilitar la navegació i una optimització del temps de resposta. El plànol prioritza el transport públic per desplaçar-se per la ciutat i ofereix informació detallada sobre la xarxa de metro i bus o sobre les opcions per circular en bicicleta, incloent-hi els sentits de circulació del carril bici.

La nova base cartogràfica del Plànol BCN és molt precisa, ja que està elaborada segons els estàndards del Pla cartogràfic de Catalunya (PCC) i inscrita al Registre cartogràfic de Catalunya. A més, permet més nivell de zoom i més detall i incorpora cartografia de fora de la ciutat.

Pel que fa al disseny, s’ha actualitzat la interfície del plànol per optimitzar-ne la versió mòbil i millorar l’experiència de l’usuari. Inclou també noves funcionalitats per facilitar la navegació, com un sistema de filtres o d’informació destacada.

El Plànol BCN es pot consultar des del web municipal Barcelona.cat.

Plànol BCN

Etiquetes associades a la notícia