Reconeixement a la contribució de les empreses turístiques durant pandèmia de covid-19

Amb el nom “Coses que importen” s’han entregat els premis Barcelona Sustainable Tourism (BST) a persones, empreses o institucions del sector social i turístic per la seva contribució i conducta exemplar durant la pandèmia.

09/09/2020 17:43 h

Ajuntament de Barcelona

D’aquesta manera, el consorci Turisme de Barcelona ha volgut premiar la resposta que les empreses o institucions del sector turístic han donat a la crisi generada per la pandèmia, amb un èmfasi especial en l’esforç i la dedicació humana. Així s’ha reconegut la capacitat dels projectes que han aconseguit reinventar-se durant la pandèmia, oferint un producte o servei necessari per a la societat en aquest context.

Premis Barcelona Sustainable Tourism 2020

Categoria d’equip humà:

Hotel Melià Barcelona Sàrria. Un equip de catorze persones dels equips humans dels hotels Melià Barcelona Sky i Melià Barcelona Sarrià van medicalitzar i operar el segon com a Hotel Salut des de el 29 de Març i fins al 1 de Juliol. Per les seves instal·lacions hi van passar 531 pacients.

Menció especial per a l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, que es va convertir en Hotel Salut en tres dies per atendre al voltant de tres-cents pacients.

Categoria empresa o entitat :

Hotel Cotton House, que es va convertir en Hotel Salut i va atendre més de dos-cents malalts de covid-19 amb simptomatologia lleu que requerien aïllament forçós.

Menció especial per a l’hotel Crowne Plaza Barcelona, que va cedir durant un mes les seves cuines a l’organització Food for Good per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques d’alimentació durant el confinament de les persones més vulnerables.

Categoria “Reinventar-se”:

Fundació Espigoladors, d’Ada Parellada, pel llançament de la campanya “Conserves que cuiden”, amb la qual va posar els seus obradors a disposició d’entitats socials per elaborar compotes de fruita i cremes de verdura per garantir l’alimentació als col·lectius més vulnerables.

Menció especial per a la cadena Praktik Hotels per la col·laboració amb el Consorci Sanitari de Barcelona i el Gremi d’Hotels per crear l’oficina tècnica que va articular el projecte d’hotels Salut, que va permetre descongestionar els hospitals de Barcelona.

A més s’han entregat diplomes per les accions durant la pandèmia de l’hotel Palace Barcelona i l’hotel Hilton Diagonal, i premis a les fundacions i empreses del tercer sector que van tenir un paper destacat durant tot l’episodi: Fundació Privada Atendis, Fundació Viver de Bell-Lloc, AcidH, CordiBaix, Aura Fundació i Fundació Ludàlia.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia