Renovada l’estratègia de les polítiques del temps

S’ha renovat l’estratègia conjunta per les polítiques del temps 2022-2023 de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’associació catalana promotora de polítiques del temps, la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society (BTUI). L’objectiu és posar en relleu l’aposta per les polítiques públiques relacionades amb l’organització del temps per donar resposta al malestar i a les desigualtats que genera actualment en la societat catalana.

27/07/2022 15:06 h

Ajuntament de Barcelona

L’estratègia estableix tres objectius:

  • Consolidar la Time Use Week com un espai de trobada internacional de les polítiques del temps, connectant la feina feta pels agents socials, per les institucions, la recerca i la ciutadania.
  • Promoure les polítiques del temps per aportar solucions a la crisi de cures, climàtica i econòmica actual, a través dels intercanvis de la Xarxa Mundial de Governs Locals i Regionals de Polítiques del Temps.
  • Desplegar i aconseguir més adhesions a la Declaració de Barcelona en polítiques del temps, que ja ha estat signada per més de cent agents internacionals.

L’acte també ha servit per presentar les principals novetats de l’edició d’enguany de la Time Use Week, que se celebrarà a Barcelona entre el 24 i el 28 d’octubre amb ciutats, regions, organitzacions internacionals i grups de recerca d’arreu del món.

L’edició d’aquest any abordarà les desigualtats en els usos del temps i analitzarà les iniciatives i les polítiques per combatre-les i garantir el dret al temps com un dret de ciutadania.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades